top of page

Verzending

Bestellingen worden gebruikelijk tussen 2-5 werkdagen overgedragen aan het postbedrijf. Alle  producten worden met zorg & met zo min mogelijk plastic ingepakt en verzonden. Pakketjes worden verzonden met een track en trace. Kosten van de verzending worden duidelijk gecommuniceerd bij het plaatsen van de bestelling.

 

Ik doe mijn uiterste best om producten zo goed mogelijk te verpakken. Het kan helaas wel voorkomen dat er iets kapot gaat of beschadigd tijdens het verzenden. Het kan ook gebeuren dat een verzending niet aankomt. Laat mij dit dan zo snel mogelijk weten en dan lossen we het samen op.

 

Retour

Als consument heb jij het recht om zonder vermelding van reden jouw bestelling te herroepen. Om jouw herroepingsrecht uit te oefenen, maak je binnen 14 dagen na ontvangst van het product, melding van het voornemen tot retourzending via het e-mail adres: lotte@studiodifferentmatter.com

 

De terugbetaling is alleen van toepassing op de geretourneerde goederen. Alle geretourneerde artikelen moeten ongebruikt zijn, compleet met originele verpakking. Ik ben niet verantwoordelijk voor de verzendkosten voor het retourneren van de artikelen.

 

Zorg ervoor dat alle geretourneerde artikelen goed verpakt zijn om een ​​veilige retourzending te garanderen. Alle geretourneerde pakketten moeten worden verzonden met een traceerbare, verzekerde service. Ik kan geen verantwoordelijkheid nemen voor artikelen die beschadigd of verloren zijn gegaan tijdens het retourtransport. Retour adres: HUM, Sint Jobstraat 12, 5056EE Berkel-Enschot

Kosten retour

Let wel op dat de verzendkosten van de retour voor jouw eigen rekening zijn. 

 

Uitsluiting retour

Gepersonaliseerde producten kun je niet retourneren, omdat het volledig op maat is gemaakt.

 

Verzenden & retour

bottom of page