top of page

 

Contact gegevens

Lotte Swart
Studio Different Matter - HUM 
Sint Jobstraat 12

5056EE Berkel-Enschot
lotte@studiodifferentmatter.com
KVK: 77124804
BTW: NL003151654B24

 

Prijzen

De door HUM genoemde prijzen zijn over het algemeen in EURO en inclusief BTW, tenzij duidelijk anders is vermeld. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden ons niet. Wij behouden ons het recht voor tussentijds wijzigingen in de aanbiedingen te doen.

 

Betaling

Het is mogelijk om via de webshop van HUM (digitale) producten aan te schaffen. Betaling geschiedt op de in de webshop aangegeven wijze. Betaling geschiedt voorafgaand aan de aankoop van het product. Tenzij anders aangegeven of tenzij dit niet mogelijk is. Een bestelling wordt pas verzonden als de verschuldigde betaling akkoord is verklaard via de op de website of op de door HUM aangegeven wijze.

 

Kosten en wijze van aflevering

Al onze producten worden met zorg ingepakt en verzonden. Pakketjes worden verzonden met een track en trace. Kosten van de verzending worden duidelijk gecommuniceerd bij het plaatsen van de bestelling.

 

Ik doe mijn uiterste best om producten zo goed mogelijk te verpakken. Het kan helaas wel voorkomen dat er iets kapot gaat of beschadigd tijdens het verzenden. Het kan ook gebeuren dat een verzending niet aankomt. Laat mij dit dan zo snel mogelijk weten en dan lossen we het samen op.

 

Levering

Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld betreft de plaats van aflevering het door jou opgegeven adres. Bestellingen worden gebruikelijk tussen 2-5 werkdagen overgedragen aan het postbedrijf. HUM is niet verantwoordelijk voor vertraging in de levering wanneer dit buiten de controle is van HUM. Indien deze termijn niet mogelijk is word je hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld.

In het bijzondere geval dat een bestelling niet binnen dit termijn leverbaar is, geldt een uiterste levertermijn van 30 dagen. Bij overschrijding van de uiterste leveringstermijn heb je het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden, tenzij je te kennen geeft de aangekondigde langere leveringstermijn te accepteren.

Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons online assortiment. Voor de bezorging van uw bestelling zijn wij afhankelijk van meerdere factoren. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van uw bestelling blijkt dat een artikel niet meer op voorraad is of niet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldoet. In dit geval wordt het aankoopbedrag van het artikel, inclusief verzendkosten, teruggestort.

 

Retour

Als consument heb jij het recht om zonder vermelding van reden jouw bestelling te herroepen. Om jouw herroepingsrecht uit te oefenen, maak je binnen 14 dagen na ontvangst van het product, melding van het voornemen tot retourzending via het e-mail adres: lotte@studiodifferentmatter.com

 

De terugbetaling is alleen van toepassing op de geretourneerde goederen. Alle geretourneerde artikelen moeten ongebruikt zijn, compleet met originele verpakking. Ik ben niet verantwoordelijk voor de verzendkosten voor het retourneren van de artikelen.

 

Zorg ervoor dat alle geretourneerde artikelen goed verpakt zijn om een ​​veilige retourzending te garanderen. Alle geretourneerde pakketten moeten worden verzonden met een traceerbare, verzekerde service. Ik kan geen verantwoordelijkheid nemen voor artikelen die beschadigd of verloren zijn gegaan tijdens het retourtransport. Retour adres: HUM, Sint Jobstraat 12, 5056EE Berkel-Enschot

Kosten retour

Let wel op dat de verzendkosten van de retour voor jouw eigen rekening zijn. 

 

Uitsluiting retour

Gepersonaliseerde producten kun je niet retourneren, omdat het volledig op maat is gemaakt.

 

Service en klachten

Ben je niet tevreden met de goederen of services, ik hoor graag van je dan zoeken we een passende oplossing. Klachten of servicemeldingen kunt u melden via het volgende e-mail adres: lotte@studiodifferentmatter.com

Algemene voorwaarden

bottom of page